Västerås IK P06:1 Svart

Referat

Referat: Skiljebo SK P06 Svart - Västerås IK P06:1 Svart

En historisk sista seriematch i 7-manna för våra killar i VIK P06:1.
Det var en kall höstmorgon ute på Hamre där 11 killar samlades för att avsluta höstserien på bästa sätt. Efter en lång uppvärmning för att få upp värmen och få igång fötterna samlades vi i ring för att påminna om fair play och att spela för varandra. Det var en skön harmonisk känsla i laget som återfanns genom hela matchen. Killarna uppvisade en perfekt balans mellan att ta det lugnt och slå genomtänkta passningar samtidigt som man var taggade och tog löpningar och gick in i närkamper när det behövdes. Första perioden slutade 0-0 efter tre ramträffar och massvis av målchanser från vår sida. Samtidigt spelade SSK bra fotboll och gav vår backlinje och målvakt en hel del att göra. Det fina passningsspelet, mycket vändningar och rörelsen utan boll fortsatte i andra perioden och målchanserna likaså men det var först på slutet som vi äntligen fick utdelning till 2-0. Tredje perioden blev en händelserik tillställning där vi fortsatte skapa mycket, ytterligare tre ramträffar samt en straff som förvaltades väl till 4-0. SSK plockade in en extra spelare och skapade rejält tryck mot oss vilket gav backlinje och målvakt mycket att göra. Alla killar i laget fick mycket boll under matchen och vi flyttade även runt en del på positionerna.
Tack SSK och domare för en väl spelad match och tack för ännu en bra säsong killar och en rolig avslutning med fint spel!