10:00

IFK Västerås FK P06 Vit

Referat

Referat: IK Franke P05/06 - IFK Västerås FK P06 Vit

I arla morgonstund åkte vi till Råby IP för att möta serieledarna Franke P05 i blå serie och den sista seriematchen för i år. Som alla tidigare matcher i blå serie på hösten blev även denna match en jämn tillställning där matchen kunde ha slutat hur som helst. Vi tog ledningen med 1-0 innan Franke gjorde 1-1 och 2-1. Sen gjorde vi 2-2 och Franke replikerade med att göra 3-2 efter att vi inte får bort bollen efter en hörna och 4-2 genom ett närskott från 2 meter. Det var ställningen inför sista halvleken där vi gör vår bästa halvlek idag. Vi får in 3-4 men närmare än så kommer vi inte serieledarna idag trots flera chanser men sett till hela matchen var vi minst värda ett oavgjort resultat. Killarna avslutar blå serie med en riktigt bra laginsats och faller med flaggan i topp och det ger mersmak inför nästa års seriespel, vi vinner som ett lag och vi förlorar som ett lag.
Tack Franke och domaren för matchen samt vår hejarklack.

Nu laddar vi om batterierna inför dom två cuperna som kommer att avsluta säsongen 2019. Sen börjar resan mot träningslägret i påsk och säsongen 2020, Forza IFK.