18:30

Arboga Södra IF P06

Referat

Referat: IFK Västerås FK P06 Lag Vit - Arboga Södra IF P06

Hemmamatch på R10 mot Arboga i röd serie, sista matchen denna korta vårsäsong. Vi inledde piggt och kunde ganska snabbt ta ledningen efter en fin avslutning, 1-0! Känns som det borde bli en jämn match. Tyvärr får vi en stund senare ett par snabba mål i baken och bjuder in Arboga i matchen när vi tappar initiativet. Första perioden slutar 1-3.
Till andra ändrar vi spelsystemet för att få mer boll på mitten vilket vi inte alls lyckades med sista delen av första perioden. Vi går ut med ny energi och taktiken lyckas bra. Vi äger mycket mer boll inledningsvis och kan även reducera till 2-3. Nu var vi med i matchen igen! Tyvärr får Arboga utdelning till 2-4 och vi tappar energin och spelet igen, perioden vinns av Arboga med 2-1.
Mest snack om att få upp energin och viljan att kämpa för att få boll i periodvilan. Tycker att vi gör ett bra försök i sista perioden där vi kämpar på men har väldigt svårt att få till några riktigt vassa chanser. Det blir en jämn period som Arboga vinner med ett mål, slutresultat 2-6.